Tiedote kesän 2020 kesäleireistä,

 

Hallituksen maanantai-illan linjaukset mahdollistavat Tempputemmellyksen kesäleirien toteuttamisen alkuperäisten aikataulujen mukaisesti. Ensimmäinen kesäleiri alkaa siis maanantaina 1.6.2020.

 

Otamme kaikissa leirijärjestelyissä huomioon koronaviruksen olemassaolon ja se aiheuttaa päiväohjelmiin pieniä muutoksia aiempaan verrattuna. Yhdessä leiriryhmässä tulee olemaan enintään kymmenen lasta, eikä yhteisohjelmaa muiden ryhmien kanssa järjestetä. Toivommekin, että ilmoitatte etukäteen sähköpostilla lapsenne mahdollisesta ryhmäkaveritoiveesta.

 

Jokainen leiriryhmä kiertää päivittäin pääsalin, yläsalin, ulkoilun ja ryhmä/ruokailutilan välillä. Leiriohjelmassa on kaikkina päivinä monipuolista voimisteluliikuntaa, pelejä, leikkejä ja ulkoilua.

 

On ehdottoman tärkeää, ettei leirille osallistuta kipeänä. Leirin jäädessä sairastumisen takia kesken palautamme loppuleirin hinnan lääkärintodistusta vastaan. Palkkaamme jokaiselle leirille ylimääräisen ohjaajan huolehtimaan hygieniasta ja salin puhtaudesta.

 

Tarkemmat tiedot leiriohjelmasta ja muista järjestelyistä lähetämme erillisessä leirikirjeessä viimeistään leiriä edeltävällä viikolla.

Tervetuloa leireilemään!
 

Ystävällisin terveisin,
Annette Tieva
Tempputemmellys