SYNTTÄRIT JA JUHLAT

Hei,

Kaikki sunnuntaisin kello 8-20 järjestettävät syntymäpäiväjuhlat järjestetään yksityisesti tiloissamme (ilman lisäveloitusta).

Tervetuloa varaamaan juhlat omalle tutulle porukalle!

Lauantaisin omapomppu on auki silloin yksityiset juhlat/tilaisuudet eivät ole mahdollisia muutoin kun kello 15-20.

Tempputemmellyksessä vietät ikimuistoiset, vauhdikkaat ja liikunnalliset syntymäpäivät, polttarit, kauden päättäjäiset tai muut juhlat!

SYNTTÄRIPAKETTI

  • Synttäripaketin kokonaiskesto on 2 h. Synttäripakettiin kuuluu 1,5 h temppuilua telinesalissa ja trampoliinimaailmassa sekä 0,5 h synttäritarjoilujen herkuttelua juhlahuoneessa. Halutessanne voitte ostaa myös ohjatun liikuntatuokion (1 ohjaaja/0,5 h) synttärijuhlien alkuun. Ohjattuun liikuntatuokioon kuuluu esimerkiksi lämmittelyleikki, voimistelu- tai parkour-rata sekä hyppyjä trampoliinimaailmassa.

  • Synttäritarjoiluihin kuuluu jäätelöannos jäätelöaltaasta lapsen valinnan mukaan, sipsejä, popcorneja ja karkkia. Juomaksi tarjoamme mehua ja limonadia. Halutessanne voitte tuoda myös omia tarjottavia lisäksi. Päivänsankari voi avata lahjat esim. herkuttelun yhteydessä.

  • Synttärihuone on koristeltu etukäteen ilmapalloin ja serpentiinein.

  • Tempputemmellys ei ole vakuuttanut lapsia, jokainen juhlija huolehtii omasta tapaturmavakuutuksesta. Vähintään yhden huoltajan tulee olla paikalla koko juhlien ajan! Telinesalissa ja trampoliinimaailmassa temppuillessa juhlavieraat ovat huoltajan vastuulla. Synttärijuhlien aikana isossa telinesalissa ja trampoliinimaailmassa voi olla myös muita ryhmiä tai Omapompun osallistujia samaan aikaan.

  • Synttärisankari perheineen voi saapua paikalle noin 5-10 min ennen tapahtumaa, jotta on valmiina vastaanottamaan vieraita.

  • Synttäreille pukeudutaan sisäliikuntavaatteisiin (esim. t-paita ja shortsit, ei farkkuja). Voimisteluareenalla ollaan avojaloin tai pehmeillä sisätossuilla. Ulkovaatteet ja kengät jätetään aulassa olevaan naulakkoon/lokeroihin. Yläkerrasta (2 krs.) löytyvät pukuhuoneet naisille ja miehille.

  • Järjestämme synttärijuhlia kesä-, heinä-, elokuussa kaikkina viikon päivinä. Muina kuukausina järjestämme synttärijuhlia vain viikonloppuisin.


SYNTTÄRIPAKETIN HINTA JA PERUUTUSEHDOT

  • Synttäripaketin hinta on 23 € /lapsi. Hinta sisältää sisäänpääsyn ja tarjoilun. Minimiveloitus on 8 lasta (184 €). Vapaavalintainen ohjattu liikuntatuokio (1 ohjaaja/0,5 h) on 25 € /ryhmä. Varaathan ohjatun liikuntatuokion synttärivarausta tehdessäsi! Syntymäpäiväjuhlat maksetaan paikanpäällä. Maksuvälineinä käyvät kortit (Visa Debit/Credit/Electron, Master Card) tai käteinen.

  • Alustava osallistujamäärä ja erityisruokavaliot tulee ilmoittaa toimistolle viimeistään 3 päivää ennen tapahtumaa. Lopullinen hinta lasketaan toteutuneen osallistujamäärän perusteella (min 8 hlöä) yllä olevan hinnoittelun mukaisesti.

  • Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa sähköpostilla tai kirjallisesti. Syntymäpäiväjuhlien peruutus tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen juhlia, jolloin peruutuksesta ei veloiteta. Mikäli peruutus tulee tämän jälkeen, veloitamme 80 € peruutusmaksun. Sairastapauksessa päivämäärän muuttaminen on mahdollista.


SYNTTÄRIKUTSU

Synttärikutsut voit ladata täältä:
synttarikutsu.pdf
fodiskalas.pdf

Vaikka Tempputemmellyksessä juhlitaan useat synttärit viikossa, lapselle synttärit on vain kerran vuodessa! Me haluamme tehdä juhlistasi liikunnalliset, iloiset ja ikimuistoiset!