OMAPOMPPU

Omapomppu tiedustelut ja löytötavarat, puh. 050 527 8488.

Omapomppu-aikoina Tempputemmellyksen lähes 1000 m² telinesali ja trampoliinimaailma ovat kaiken ikäisten liikkujien vapaassa käytössä ilman ohjausta. Omapomppu-aikoina voit tulla Tempputemmellykseen omatoimisesti telineille temppuilemaan, trampoliineille hyppimään tai viettämään liikunnallisia hetkiä vaikka ystäväsi kanssa.

Liikuntaryhmiin kuuluvat voimistelijat voivat käydä harrastekauden aikana Omapompussa yhtenä arkipäivänä viikossa veloituksetta!

 

OMAPOMPPU AUKIOLOAJAT

Omapompun aukioloaikoja päivitetään viikko kerralla (seuraavat omapomput):

To 16.6 kello 16.00-17.00

Ma 20.6 kello 16.00-17.30 

 

AVOINNA Yksityinen temppuilu Tempputemmellyksen tiloissa.

Voit tiedustella vapaita aikoja yksityisille varauksille

1tunti (max 5henkilöä) 50€

lisähenkilöt + 10€/henkilö

   

OMAPOMPPU HINNAT

10 €/tunti lapset ja aikuiset, 5 €/lisätunti

10 €/kerta arkipäivän omapomppu 14.00-15.45 harrastekauden aikana (ei koulujen loma-aikoina)

 

Maksua ei peritä huoltajilta, jotka ainoastaan valvovat lapsia voimistelutiloissa.

OMAPOMPUN SÄÄNNÖT

  • Alle 8-vuotiaat voivat osallistua Omapomppuun vain huoltajan valvonnassa.

  • 8-18-vuotiaat voivat osallistua Omapomppuun ilman huoltajaa, mikäli vanhemmat ovat täyttäneet kirjallisen lupalapun Omapomppuun osallistumisesta. Lupakaavakkeen voi täyttää paikan päällä tai tulostaa tästä ja tuoda mukanaan. Nettisivuilta tulostettu lupa on voimassa yhden päivän. Paikan päällä täytetty lupa on voimassa 5 vuotta.

  • Kaikilta alle 18- vuotiailta ilman huoltajaa Omapomppuun osallistuvilta vaaditaan kirjallinen lupalappu! Lupaa ei tarvita jos aikuinen jää paikanpäälle valvomaan henkilöä/seuruetta.

  • Omapomppuihin osallistuvia ei ole vakuutettu Tempputemmellyksen puolesta.

  • Kaikilta trampoliinimaailmaa ja voimistelusalia käyttäviltä edellytetään liikunnallista vaatetusta (esim. t-paita ja shortsit, ei farkkuja). Voimisteluareenalla liikutaan avojaloin, liukuestesukilla tai pehmeillä sisätossuilla.

Tervetuloa pom, pom, pomppimaan!

 

Omapompussa lapset, nuoret ja vanhemmat voivat nauttia aktiivisesta yhdessäolosta upeissa puitteissa vain mielikuvitus rajanaan!