TEMPPIS RUKANTÄHTI VUOKRAUS

 

Temppis Rukantähti tiedustelut ja varaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Temppis Rukantähti on Tempputemmellyksen välittämä paritalohuoneisto Kuusamon Rukalla. Rukantähti sijaitsee Kesäjärven rauhallisella loma-asuntoalueella noin kahden kilometrin päässä hiihtokeskuksen eturinteistä. Hiihtolatu sekä ilmainen skibussi lähtevät mökin välittömästä läheisyydestä ja Rukan S-markettiin on matkaa noin kilometri.

Kaksikerroksinen paritalo on valmistunut vuonna 2012. Huoneisto on varusteltu korkeatasoisesti ja lapsiperheiden tarpeet huomioon ottaen. Avara keittiö- ja ruokailutila mahdollistaa mukavan yhdessäolon takkatulen lämmössä ja esimerkiksi äänentoistolaitteistolla varustellut saunatilat, viinikaappi sekä lasitettu terassi tuovat lomailuun lisämukavuutta. Rukantähdessä on kolme makuuhuonetta, vuodepaikkoja 6-8:lle aikuiselle ja molemmissa kerroksissa oma wc. Loma-arkea helpottavat mm. kodinhoitohuoneen pesutorni ja pihan autokatos.

Rukantähteä vuokrataan pääasiassa viikko kerrallaan (sesonkiaikoina la-la). 

 

Vuoden 2022 vuokraushinnasto Tempputemmellyksen asiakkaille:

350 € viikonloppu (ei tammi-huhtikuussa)

500 € kesäviikot

700 € talviviikot 

1100€ sesonki viikot (Joulu, Uusivuosi, viikot 8-17)

 

Hinnat eivät sisällä loppusiivousta. Loppusiivous 100€.

Kuvia ja lisätietoja varauksista yms. löytyy www.nettimokki.com/kuusamo/6649

 

 

 

TEMPPIS CHALET VIERUMÄKI VUOKRAUS

 

Temppis Chalet tiedustelut ja varaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 

Temppis Chalet Vierumäki on Tempputemmellyksen välittämä lomahuoneisto Vierumäen urheiluopiston ytimessä. Huoneisto sijaitsee urheiluopiston sisääntulotien varrella, Chalet 4 kiinteistön toisessa kerroksessa. Cooke- golfkentän vieressä olevan talon pihanaapurina on Scandic Vierumäki-kongressihotelli, jossa toimii Vierumäen vastaanottopalvelu, ravintolamaailma sekä wellness- ja viihdepalveluita. Myös kaikki urheiluopiston liikuntapalvelut, valaistut hiihtoreitit sekä upea luonto ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

 

Uudessa täysin varustellussa 65m2 huoneistossa on avara olohuone, avokeittiö, kaksi makuuhuonetta, sauna, erillinen wc sekä iso lasitettu parveke. Huoneisto on sisustettu viihtyisästi ja erityisesti lapsiperheiden tarpeet huomioon ottaen. Huoneistossa on ilmainen langaton Internet- yhteys. Talon pohjakerroksessa on huoneiston oma lukittava varasto sekä säilytystilat mm. suksille, golf-varusteille ja rattaille.

 

Huoneistoon voi majoittautua perjantaisin klo 17.00 lähtien ja maanantaisin klo 13.00 lähtien. Perjantaisin huoneen luovutus on klo 13.00 mennessä ja sunnuntaisin klo 17.00 mennessä

 

Vierumäellä on tapahtumia ja toimintaa kaiken ikäisille joka päivä, vuoden ympäri. Suomen monipuolisin vapaa-ajankeskus on vain noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Espoosta. Lisätietoja Vierumäen monipuolisista palveluista saat osoitteesta www.vierumaki.fi

 

Vuoden 2022 vuokraushinnasto:

285 € viikonloppu pe-su: 2 vrk

520 € arkipäivät ma-pe: 4 vrk (kesäviikot 25-32 hinta 570)

720€ viikko ma-su: 6vrk (kesäviikot 25-32 hinta 770)

 

Varausehdot

Kaikkiin hintoihin sisältyy huoneiston loppusiivous. Varauksiin on mahdollisuus lisätä lakanasettejä (liinavaatteet, kylpypyyhe, kasvopyyhe) hintaan 12€/kpl.

 

Chalet-keittiö

Chalet-makuuhuone

Chalet-olohuone

temppis chalet