TUNTITARJONTA

Tuntitiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 045 110 9091.

Ohjatut tunnit ovat:

Arkisin 9.30-11.45 ja
15-20.15
La 9.30-12.10
Su 9.30-12

TUNNIT 1-7-VUOTIAILLE: TEMPPUTEMMELLYS, AIKUINEN-LAPSI ja TEMPPIS-KERHO
TUNNIT 5-15-VUOTIAILLE: TELINE-TRAMPOLIINI ja PARKOUR-TRAMPOLIINI
TUNNIT AIKUISILLE: POMBIC, TEMPPUJA JA VOIMAA

Ilmoittaudu täältä »

Tempputemmellyksen tuntitarjonnasta löytyy ryhmiä niin perheen pienimmille kuin kokeneille taitureille. Valitse alla olevien tuntikuvausten perusteella lapsesi ikään ja taitotasoon sopiva ryhmä!

Mikäli olet epävarma ryhmävalinnan suhteen, olethan yhteydessä meihin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 045 1109 091. Autamme mielellämme lapsesi taitotasoon ja ikään sopivan ryhmän löytämisessä! Oikean tasoisessa ryhmässä harjoittelu tapahtuu turvallisesti, taidot kehittyvät asteittain eteenpäin ja lapsesi kokee onnistumisen iloa ja edistymistä!

Lapsia ei ole vakuutettu Tempputemmellyksen puolesta.


TUNNIT 1-5-VUOTIAILLE

Ilmoittaudu täältä »

TEMPPUTEMMELLYS

Tempputemmellys ryhmät on tarkoitettu 3-7-vuotiaille lapsille. Tempputemmellys tunneilla liikutaan vauhdikkaasti monipuolisilla telineradoilla ja trampoliineilla lapsen motorisia perustaitoja kehittäen. Tempputemmellys tunneilla opitaan uusia taitoja ja temppuja: leikkejä, musiikkia, loruja ja erilaisia liikuntavälineitä hyödyntäen. Ohjaaja tukee ja auttaa lasta uusien taitojen oppimisessa lapsen iän ja kehitystason yksilöllisesti huomioiden. Kannustavassa ilmapiirissä lapsi kokee liikunnan iloa ja oppiminen tapahtuu leikin ohessa! Liikuntatuokion kesto on 45 min.

Tempputemmellys tunnit on jaettu iän ja taitojen mukaan ryhmiin Tempputemmellys 1 ja 2:

TEMPPUTEMMELLYS 1

Tempputemmellys 1 ryhmät on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille. Tempputemmellys 1 ryhmässä voit aloittaa monipuolisen liikuntaharrastuksen, oppia uusia taitoja ja harjoitella ryhmässä toimimista. Tempputemmellys 1 tunneilla harjoiteltavia taitoja ovat muun muassa kuperkeikka etuperin ja takaperin, erilaiset hypyt, oikonoja tangolla, alkeiskärrynpyörä, käsinseisonta vatsa seinää vasten, puomilla kävely ja köysiheilautus. Tempputemmellys ryhmässä on korkeintaan 12 lasta. Ohjaajia on 1-2 ryhmän koosta riippuen.

TEMPPUTEMMELLYS 2

Tempputemmellys 2 ryhmissä jatketaan Tempputemmellys 1 tunneilla opittujen taitojen kehittämistä ja opitaan uusia, haastavampia temppuja. Tempputemmellys 2 ryhmissä harjoiteltavia taitoja ovat muun muassa kieppi, polvitaiveroikunta, oikonojasta kuperkeikka, neulansilmä, pääseisonta seinää vasten ja silta. Tempputemmellys 2 ryhmiä on tarjolla 4-7-vuotiaille lapsille. Tempputemmellys 2 ryhmissä on korkeintaan 12 lasta. Ohjaajia on 1-2 ryhmän koosta riippuen.

AIKUINEN-LAPSI

Aikuinen-lapsi-ryhmät on tarkoitettu 1-5-vuotialle lapsille ja heidän huoltajilleen. Aikuinen-lapsi-tunneilla liikutaan monipuolisilla telineradoilla ja trampoliineilla yhdessä oman aikuisen kanssa. Tunneilla lapsi on pääosassa, mutta myös aikuiset saavat liikuntaa. Aikuinen-lapsi-ryhmissä harjoiteltavia taitoja ovat muun muassa kuperkeikka, erilaiset hypyt, puomilla kävely, roikunta, heilunta ja pallon käsittelytaidot. Tunneilla kehitetään myös kehon hallintaa ja temppuillaan yhdessä oman aikuisen kanssa. Oppiminen tapahtuu leikkien lomassa, musiikkia, loruja ja erilaisia liikuntavälineitä hyödyntäen. Aikuinen-lapsi-ryhmässä lapsen motoriset perustaidot kehittyvät ja lapsi oppii ryhmässä toimimisen taitoja turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Aikuiselle se on ihana hetki nauttia lapsen kanssa liikunnallisesta yhdessä olosta! Liikuntatuokion kesto on 45 min.

 


TUNNIT 5-15-VUOTIAILLE

Ilmoittaudu täältä »

TELINE-TRAMPOLIINI

Teline-trampoliini-ryhmät on tarkoitettu 5−15-vuotiaille lapsille ja nuorille. Tunneilla kehitetään taitoja telinevoimistelussa ja trampoliinivoimistelussa lapsen ikä ja kehitystaso huomioiden. Tunnin telinevoimisteluosuudessa opetellaan telinevoimistelun perusliikkeitä ja niiden yhdistelemistä monipuolisilla telineradoilla. Tunnin trampoliiniharjoitteluosuudessa harjoitellaan erilaisia hyppyjä ja niiden yhdistelmiä trampoliinimaailmassa. Teline-trampoliini-tunteja on tarjolla eri-ikäisille lapsille ja nuorille, aloittelijasta kokeneisiin taitureihin. Teline-trampoliini-tunnit ovat erittäin monipuolisia ja kehittävät aerobista kuntoa, lihasvoimaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja koordinaatiokykyä. Tunnit sopivat hyvin tytöille ja pojille sekä oheisharjoitteluksi eri urheilulajeihin kuten jääkiekkoon, jalkapalloon, salibandyyn ja taitoluisteluun! Kesto: 60 min.

Teline-trampoliini-tunnit on jaettu taitotason mukaan ryhmiin 2-4. Alla kuvaukset ryhmien sisällöistä:

TELINE-TRAMPOLIINI 2-tunnit sopivat hyvin jatkoksi Tempputemmellys 2 ryhmän käyneille. Voit myös ilmoittautua suoraan ikääsi ja taitotasoasi vastaavaan Teline-trampoliini-ryhmään. Teline-trampoliini 2-ryhmissä harjoiteltavia taitoja ovat muun muassa kuperkeikka moduulin yli, käsinseisonta selkä seinää vasten, pääseisonta ja kärrynpyörä. Tangolla opeteltavia liikkeitä ovat esimerkiksi kieppi, leuanveto, käännös roikunnassa ja oikonojasta kuperkeikka. Trampoliinimaailmassa harjoitellaan erilaisia hyppyjä ja niiden yhdistelmiä, kuten esimerkiksi jännehyppy, kippurahyppy, haarataittohyppy ja niiden yhdistelmä.

TELINE-TRAMPOLIINI 3-ryhmissä jatketaan Teline-trampoliini 2-ryhmissä opittujen taitojen kehittämistä ja opitaan uusia haastavampia liikkeitä. Permannolla harjoiteltavia liikkeitä ovat muun muassa käsinseisonta ilman tukea, sillasta ylipotku ja arabialainen. Tangolla harjoiteltavia taitoja ovat esimerkiksi oikonojasta selinheilautuksen kautta kuperkeikka, kieppi, hyppy alatangolta ylätangolle ja polvitaiveroikunnassa heilunta. Trampoliinimaailmassa opitaan uusia hyppyjä ja niiden yhdistelmiä. Teline-trampoliini 3-ryhmissä harjoiteltavia hyppyjä ovat muun muassa kierrehyppy, taittohyppy, hyppy mahalle ja niiden yhdistelmä.

TELINE-TRAMPOLIINI 4-ryhmissä jatketaan Teline-trampoliini 3-ryhmissä opittujen taitojen harjoittelua ja opitaan uusia entistä vaativampia liikkeitä. Teline-trampoliini 4-ryhmissä harjoiteltavia liikkeitä ovat esimerkiksi käsillä kävely esteiden yli ja kärrynpyörä korealla puomilla. Trampoliinimaailmassa harjoiteltavia taitoja ovat muun muassa useamman voltin yhdistelmä, puolivoltti, flikki taaksepäin ja eteenpäin, takaperin voltti ja hyppysarjat joissa akrobaattisia yhdistelmiä Teline-trampoliini 4-tunneille ilmoittautuessa tulee sinun osata voltti etuperin jaloilleen trampoliinilla.

PARKOUR-TRAMPOLIINI

PARKOUR-TRAMPOLIINI-ryhmissä 6-15-vuotiaat lapset ja nuoret harjoittelevat parkourin perusteita voimistelutelineitä hyödyntäen. Parkourissa pyritään etenemään tehokkaasti ja ylittämään esteitä mahdollisimman sulavasti, innovatiivisilla liikkeillä. Tempputemmellyksen Parkour-trampoliini-ryhmissä kuuluu myös trampoliiniharjoittelu olennaisena osana tuntisisältöön.

Parkour parantaa lihaskuntoa, kestävyyttä ja ketteryyttä. Monipuolisen akrobaattisuutensa vuoksi laji kehittää erityisesti myös koordinaatiokykyä, kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Parkour on laji, joka kehittää harrastajan kykyä ylittää sekä fyysisiä että henkisiä esteitä! Parkour- tunnin kesto on 60 min.


TUNNIT AIKUISILLE

Ilmoittaudu täältä »

AIKUISTEN TEMPPUJA & VOIMAA JA POMBICILLE SAADAAN JATKOA MAALIS- JA HUHTIKUUSSA

 

Maaliskuussa tarjoamme 4 kerran kurssin Temppuja & Voimaa.

Tunnit pidetään Tiistaisin 7.3-29.3 kello 20-21

Hinta 50€

 

Huhtikuussa tarjoamme 4 kerran kurssin Pombicciä

Tunnit pidetään Tiistaisin 5.4-26.4 kello 20-21

Hinta 50€

 

Tervetuloa nyt on aikuiset teidän vuoronne!

Ilmoittautuminen tunneille on alkanut Tempputemmellyksen ilmoittautumisjärjestelmässä.

Varaathan paikkasi nopeasti! Paikkoja tunneille trampoliinien verran eli rajoitetusti.

Tempputemmellys tarjoaa monipuolisia ja taidollisesti kehittäviä teline- ja trampoliinivoimistelu- sekä parkour-tunteja niin aloittelijoille kuin kokeneille taitureille. Harjoittelu tapahtuu sopivan kokoisissa ryhmissä, joissa lapsi huomioidaan yksilönä.

Tempputemmellyksen tunneilla koetaan onnistumisen elämyksiä ja nautitaan liikunnan ilosta!